Ćurić: Važna sloga i jedinstvo kako drugi ne bi upravljali nama

Mirko Curic 2.jpg (211 KB)

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić izjavio je da je podizanje optužnice Tužilaštva BiH protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika još jedan poruka srpskom narodu da bude složan i jedinstven kako drugi ne bi upravljali njime, već da sam odlučuje o svojoj sudbini.

Ćurić je rekao da ta optužnica nije usmjerena na Dodika, kao ličnost, nego na funkciju predsjednika Republike, prenosi Srna.

- Ovo je još jedna poruka srpskom narodu da budemo složni i jedinstveni i da podržimo predsjednika Republike Srpske, kome je građani dali povjerenje i od njega očekuju rezultate - istakao je Ćurić.

Ćurić je rekao da ova optužnica predstavlja i poruku srpskom narodu da je na pravom putu i da su napravljeni krupni koraci u Srpskoj, prije svega, u investicijama.

Gradonačelnik Trebinja je istakao važnost okupaljanja i ujedinjenja svih građana i političkih opcija u Srpskoj.

- To je potrebno da drugi ne bi upravljali nama, nego da sami odlučujemo o svojoj, i sudbini svoje djece, da bi mladi ostali da žive na ovim prostorima - dodao je on.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×