Ćurić za Radio Republike Srpske: Hoćemo da sačuvamo institucije i imovinu

Ćurić za Radio Republike Srpske: Hoćemo da sačuvamo institucije i imovinu

 

231052.jpg (219 KB)

Hoćemo da živimo normalan život i od svog rada, hoćemo da sačuvamo i naše institucije, ali i imovinu, jer je mnogo ljudi dalo svoje živote da bi se Republika Srpska odbranila, izjavio je za Radio Republike Srpske gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, uoči velikog narodnog mitinga pod nazivom "Branimo Srpsku".

Ćurić je naveo da će na mitingu prisustvovati najviši zvaničnici Srpske, srpski predstavnici u zajedničkim institucijama BiH, kao i predstavnici lokalnih zajednica iz cijele Hercegovine, ali i mnogobrojni građani.

- Zamislite još jednu stvar, a to je da su često iz političkog Sarajeva namjerno kočili realizaciju određenih projekata koji nisu bili u interesu samo Srpske, nego i cijele BiH. Mi želimo da otklonimo tu kočnicu kako bi se razvijali. Ovo nije politička poruka, nego poruka naroda koji ne da i brani svoje - naglasio je gradonačelnik Trebinja.

Podsjetimo, veliki narodni miting pod nazivom "Branimo Srpsku" na kome će biti pružena podrška institucijama Srpske u odbrani nadležnosti Republike Srpske biće održan večeras u Trebinju u 18.00 časova.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×