Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je predsjedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, SNS-u i njihovoj listi "Za našu decu" ubjedljivu pobjedu na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji, sa željom da nastave putem razvoja, prosperiteta i jačanja svog regionalnog i međunarodnog položaja.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS

- Vaša pobjeda predstavlja rezultat uspješne politike koju vodite na dobrobit svih građana Srbije, kao i ogromnog truda koji ulažete s ciljem jačanja Srbije i unapređenja odnosa u cijelom regionu - istakla je predsjednica Srpske.

Ona je naglasila da je ekonomski razvijena i politički stabilna Srbija najsnažniji oslonac Republike Srpske, saopšteno je iz kabineta predsjednice Republike Srpske.

- Sigurna da će se naše institucionalne veze i bratski odnosi i ubuduće njegovati na dobrobit svih naših građana. Želim Vam da nastavite putem razvoja, prosperiteta, te jačanja svog regionalnog i međunarodnog položaja - navodi se u čestitki predsjednice Republike Srpske, koju je predsjedniku Vučiću, SNS-u i listi "Aleksaandar Vučić - Za našu decu" uputila u svoje i u ime građana Srpske.