Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović podijelila je danas u Trebinju 240 članskih karata novim članovima SNSD-a i najavila veliku pobjedu SNSD-a i koalicionih partnera na opštim izborima u oktobru.Ona je zavalila SNSD-u Trebinje, uz pomoć čijeg aktivizma su, kako je rekla, napravljene velike stvari za ovaj grad.
Cvijanovićeva je istakla da je SNSD spreman za još jednu veliku pobjedu, koja mora biti ubjedljiva da bi se izbjegle bilo kakve spekulacije."Sve što treba radimo sa našim koalicionim partnerima i vjerujemo u veliku pobjedu. SNSD će ostati najveća i najdominantnija partija i donijeće novu pobjedu, koja je pobjeda za Republiku Srpsku", navela je Cvijanovićeva nakon sastanka sa članstvom SNSD-a u Trebinju.
Generalni sekretar SNSD-a i gradonačelnik Trebinja Luka Petrović poželio je dobrodošlicu novim članovima, koji će, kako je rekao, doprinijeti ubjedljivoj pobjedi SNSD-a i zajedničkih koalicionih kandidata za predsjednika Republike i člana Predsjedništva BiH, ali i napretku Srpske.
SRNA