Turbulentna situcija u bilećkoj Skupštini nastavljena. Opet nije održana sjednica Skupštine opštine.bileca-skupstina.jpg

Prema nezvaničnim informacijama koje smo dobili od izvora bliskog bilećkom SNSD-u, navodno je narodni poslanik Radovan Vuković, sa svojim bratom Ljubom Vukovićem, predsjednikom Kluba odbornika SNSD u bilećkom parlamentu, i šurom Mihajlom Vujovićem, inače menadžerom opštine Bileća, pokušao danas da „sruši“ načelnika opštine Miljana Aleksića i napravi novu skupštinsku većinu.

Većina odbornika bilećkog SNSD je bila protiv i stala u odbranu Miljana Aleksića.Naš izvor tvrdi da ovo nije prvi pokušaj braće Vuković da smijene aktuelnog načelnika opštine. Prema informacijama do kojih je TrebinjeDanas došao, ali koje nisu potvrđene, bilećki odbor SNSD je okrnjen i podijeljen.

Kako će „vječni“ poslanik preživjeti što je ostao u manjini i da li će se to odraziti na kreiranje kandidatskih listi biće poznato uskoro, ali sudeći prema trenutnoj situaciji njegova „moć“ opada.

A, šta god se „kuva“ u ovdašnjim političkim partijama trpe građani Bileće. U ovoj opštini skupštinska zasijedanja već godinama liče na putujući cirkus koji nikako da otputuje iz bilećke skupštinske sale.

Ne ode li što prije bojimo se da će krenuti iz ove opštine stanovnici Bileće.