screen-12.02.38[10.02.2024].jpeg (144 KB)
Upadi Nebojše Vikanovića na privatne posjede i snimanje roditelja onih koje je namjerio da proganja, lako se zaborave i prođu nekažnjeno. Sa druge strane, kada Nebojša Buha, suprug Ane Bokonjić Buha, koju Vukanović godinama unazad proganja, presreće na ulici i vrijeđa na njemu svojstven način, upadne tom istom Vukanoviću na privatni posjed - to je krivično djelo i težak prestup.

Naime, narodni poslanik Nebojša Vukanović požurio je da prijavi svog sugrađanina Nebojšu Buhu da mu je došao na privatni posjed, uznemiravao porodicu, zanemajuriću na koliko je on posjeda ušao, snimao kuće i stanove, uznemiravao porodice, stavljao metu na čelo.

Ovakva situacija navodi da svi stavimo prst na čelo i zapitamo se što nameće brojna pitanja.

Da li Nebojša Buha ima dosije u policiji, da li je mrava zgazio ili nekom naudio? Pita li se neko šta je Buhu navelo da ode pred porodičnu kuću Vukanovića?

Šta je izjavila majka Nebojše Vukanovića, da li joj Buha prijetio ili samo kulturno sa staricom porazgovarao?

Vukanović je potrčao da prijavi Buhu, te da odmah objavi na društvenim mrežama i predstavi Buhu kao nasilnika koji prijeti nečijim roditeljima, a nigdje nije naveo šta su razgovarali i na koji način.

Sa druge strane, postavlja se pitanje da li je tužilaštvo zna koliko je prijetnji i kleveta izrečeno protiv porodice Buha i kako to utiče na porodicu, djecu, djedove i bake.

Da li je tužilaštvo zakazalo ili su u tužilaštvu kukavice koje se boje da će im Nebojša Vukanović upasti u privatni posjed i crtati mete na čelo?

Da li je ova situacija pokazatelj da Vukanović svojim ,,terorom" počeo da kontroliše institucije  i upravlja sudom, tužilastvom i policijom?

Ovo nije jedina situacija gdje je tužilaštvo  zanijemilo. Da li je napadom i presretanjem Bosića i Stevića, a ne reagovanjem nadležnih instituacija, napravljen presedan posle čega svi možemo očekivati isto?