MF-banka-dani-otvorenih-vrata-saopstenje-1-1024x576.jpg

Dan otvorenih vrata u poslovnici MF banke u Trebinju, na adresi Sokolska 1a, ovog će petka, 17. juna, biti prilika za sve mještane ovog grada da se dodatno upoznaju sa aktuelnom ponudom proizvoda i usluga ove banke.

Pored aktuelne kampanje „Za sve koji se vraćaju kući“ – nove kreditne ponude MF banke namijenjene sezonskim radnicima, u ovoj banci su pripremili i poseban akcijski popust na plaćanje režijskih računa.

„Dan otvorenih vrata realizujemo u želji da predstavimo naše trenutne akcije od kojih svakako izdvajamo promotivne popuste na plaćanje režijskih računa u okviru koje provizija na plaćanje 3 režijska računa istovremeno iznosi 2 konvertibilne marke, a za 4 ili 5 računa iznosi 3 konvertibilne marke. Sa velikim zadovoljstvom pozivamo klijente i sugrađane da posjete poslovnicu naše banke, a mi se unaprijed radujemo druženju i razgovoru sa njima“, ističe Željko Šupić, šef filijale MF banke u Trebinju.

MF banka na području grada Trebinja posluje od oktobra prošle godine, a svojim jedinstvenim domaćinskim pristupom, fleksibilnošću i raznovrsnom ponudom predstavlja svojevrsno osvježenje na finansijskom tržištu u Hercegovini.

Kako biste dobili više korisnih informacija o svim njihovim uslugama, iz filijale MF banke u Trebinju vam žele dobrodošlicu na Dan otvorenih vrata u petak 17.juna 2022.godine.