U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i najvišom temperaturom vazduha od dva do sedam, na jugu oko 10 stepeni Celzijusovih.

Oblačno - Foto: ilustracija

Tokom dana blagi porast oblačnosti, ali će ostati suvo. Krajem dana i tokom večeri će se razvedriti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini sjeverni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Ujutro malo oblačno do vedro i suvo u većini krajeva, a po kotlinama i oko rijeka moguća magla.


Temperatura u 7.00 časova: Sokolac, Drvar i Bjelašnica minus osam, Šipovo minus sedam, Bileća, Sanski Most i Bugojno minus šest, Ribnik, Novi Grad, Prijedor i Bihać minus pet, Krupa na Uni, Mrkonjić Grad, Rudo, Čemerno i Jajce minus četiri, Han Pijesak, Banjaluka, Sarajevo, Zenica i Livno minus tri, Višegrad minus dva, Trebinje i Tuzla minus jedan, Doboj nula, Mrakovica i Srebrenica jedan, Zvornik i Mostar dva, Gacko i Brčko tri, Bijeljina četiri stepena Celzijusova.


Visina snijega: Han Pijesak 20, Čemerno 12, Sokolac šest i Kalinovik pet centimetara.


Izvor: RTRS