dani krajine u trebinju.jpg (149 KB)

U Dučićevoj ulici sutra će se održati sajam domaćih proizvoda i prerađevina poljoprivrednih proizvođača sa područja krajiške regije pod nazivom „Dani Krajine u Trebinju“.

Manifestaciju organizuje Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka u saradnji sa Gradskom upravom Trebinja i trebinjskim Agrarnim fondom.

Sajam će biti izložbeno-prodajnog karaktera, a posjetioci će imati priliku da degustiraju i po sajamskim cijenama kupe domaće proizvode sa područja krajiške regije.

Nakon svečanog otvaranja u Dučićevoj ulici biće upriličen kulturno-umjetnički program, a učestvuje Ansambl nacionalnih igara „Jovan Dučić“ iz Trebinja.

Na sajmu će učestvovati i Turistička organizacija Banja Luke, koja će posjetiocima manifestacije predstaviti turističku ponudu grada na Vrbasu.

Danas poslijepodne u Gradskoj upravi Trebinje biće organizovan prijem za poljoprivredne proizvođače sa područja krajiške regije i predstavnike banjalučkih institucija: Centra za razvoj poljoprivrede i sela, Turističke organizacije i Gradske razvojne agencije.

Manifestacija „Dani krajine u Trebinju“ počinju sutra u 9 časova.