1.jpeg (175 KB)

Darko Tavrić nije više trener Rukometnog kluba Leotar. Uskoro preuzima Omladinsku reprezentaciju Katara, ali Trebinje i Leotar će uvijek biti moja kuća, saopštio je danas na pres konferenciji Darko Tavrić, šef stručnog štaba trebinjskog premijerligaša.

Na pres konferenciji je saopšteno i da će Leotar u posljednja tri kola BH Telekom rukometne lige voditi dojučerašnji Tavrićev pomoćnik Dragiša Koraćević.

"Zahvaljujem se Uravnom odboru Leotara, gospodi Stevanu Bekanu i Obradu Ninkoviću koji su bili na čelu kluba, svim igračima i saradnicima i sportskoj javnosti na podršci. zahvaljujem se gradu Trebinju koji je učinio da Trebinje osjećam kao svoj dom", rekao je u emotivnoj ispovjesti Tavrić koji je izrazio nadu da će Leotar i u narednom periodu biti uspješan.

Ispred Upravnog odbora Tavriću se na četiri i po godine odlične saradnje zahvalio prvi čovjek Upravnog odbora Stevan Bekan.

"Ovo što je Darko uradio, zajedno sa svima nama u Rukometnom klubu Leotar ostaće zlatnim slovima upisano u istoriju našeg kluba ", rekao je između ostalog Bekan.

Zahvaljujući se na odličnoj saradnji Darku Tavriću, njegov do juče prvi saradnik, a uskoro i prvi trener Leotara Dragiša Koraćević izrazio je nadu da će Leotar uspjeti da u ovom šampionatu, izbori učešće i u nekom od evropskih takmičenja.

U sljedećem kolu, u subotu 22. aprila Leotar gostuje u Goraždu gdje će se sastati sa domaćom istoimenom ekipom.