Delagacija grada Trebinja u posjeti Gradišci: Razmjena iskustava i dobrih praksi

Srn2021-6-11_124415_1.jpg (213 KB)

Delagacija grada Trebinja, na čelu sa gradonačelnikom Mirkom Ćurićem, boravila je danas u radnoj posjeti Gradišci gdje su o pozitivnim iskustvima u funkcionisanju gradskih administracija razgovarali sa gradonačelnikom Gradiške Zoranom Adžićem i njegovim saradnicima.

Adžić je rekao novinarima da je voma važno da predstvanici najsjevernijeg i najjužnijeg grada Republike Srpske razgovaraju o tome šta je to dobro što Gradiška ima, a može se primjeniti u Trebinju i obrnuto.

"Ovakvi sastanci i razmjene iskustava i dobrih praksi su značajni za unaprijeđenje rada gradskih uprava i pružanja usluga građanima i privrednicima", nagalsio je Adžić.

On je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da rukovodstvu Trebinja predstavi posebnosti i prednosti Gradiške, koja prepoznala i određene dobre prakse trebinjske gradske administracije koje želi da primjeni u svom radu.

Srn2021-6-11_124415_0.jpg (184 KB)

Ćurić je zahvalio Adžiću i njegovim saradnicima na gostoprimstvu, te istakao da delegacija Trebinja nije slučajno odlučila da dođe u Gradišku.

"Primjetili smo da se u Gradišci privrednicima izlazi u susret u svemu onom što je moguće da doprinose njihovom razvoju, te da je Gradska uprava bila uključena u kvalitetne projekte na osnovu kojih su dobili značajna grantovska sredstva. Spremni smo da razmijenimo iskustva i da sve dobre prakse primjenimo u Trebinju. Imamo takođe priliku da predstavimo šta je to što smo mi radili a moglo bi se primjeniti u Gradišci", naveo je Ćurić.

Ćurić je pozvao građene Gradiške da posjete Trebinje, te dodao da će i Trebinjcima svakako preporučiti da posjete Gradišku.

On je dodao da je Trebinje, koje ima smještajne kapacitete sa više od 3.200 ležajeva, u maju imalo najveći broj registrovanih dolazaka turista do sada, a da su za naredni vikend rezervisani svi smještajni kapacieteti.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×