IMG-525c94517a63e5e3e8f29c47abf549ff-V.jpg (137 KB)

U posjeti Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“boravila je delegacija Omladinske selekcije FK Crvena zvezda sa svojim trenerima. Talentovani golman Savo Radanović, učenik ove trebinjske škole član je njihove selekcije, što je i bio razlog današnje posjete.

Aleksandar Vukanović, direktor Osnovne škole „Vuk Karadžić“ je istakao da je svim zaposlenima i učenicima škole zadovoljstvo što mogu da ugoste članove i upravu najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba.

„Ponosni smo i srećni što smo uspjeli da ostvarimo saradnju sa srpskim klubom. Jedan od razloga je što je naš učenik Savo Radanović član FK 'Crvena Zvezda'. Planiramo da u narednom periodu imamo turnire i druženja između naših učenika i FK Crvena Zvezda“, rekao je on.

Generalni direktor Omladinske škole Crvena zvezda Dejan Cvetković je istakao da je Trebinje poznati zvezdaški grad sa sjajnom klimom i odličnim uslovima u Gradu sunca.

„Domaćini su ljubazni, izlaze nam u susret tako da možemo raditi i spremati se za proljetni dio prvenstva. Neophodan je talenat, ali red, rad, disciplina i samopouzdanje su veoma važni faktori da bi jedan sportista dostigao vrhunac. Prepoznali smo Savov talenat na turnirima na kojima smo igrali u BiH i pratili smo njegov rad u školi i kako fudbalski napreduje“, kazao je Cvetković.

IMG-f6b3fed513e2158fede6544783cefc09-V.jpg (118 KB)

Savo Radanović koji je član Crvene Zvezde od zimskog prelaznog roka bio je oduševljen posjetom omladinaca njegovoj školi.

„Srećan sam što su moji drugari došli u školu koju pohađam. Ponosan sam što sam član i ove škole i kluba kao Crvena zvezda. Volim da treniram fudbal i to me čini srećnim. Sa Crvenom zvezdom bio sam na mnogim turnirima, a na turniru "Galini kup 2023" u italijanskom gradu Pordenone proglašen sam za najboljeg golmana turnira, a mi smo osvojili prvo mjesto. Na ljeto se selim u Beograd, gdje ću nastaviti i školovanje i bavljenje fudbalom“, rekao je ovaj talentovani golman.