Delegecija košarkaškog kluba Partizan boraviće ovog vikenda u Trebinju u uzvratnoj posjeti KK Leotar.


Delegaciju beogradskog proslavljenog kluba predvodiće Dejan Džoli Mijatović, trener Partizana koji se proslavio u radu sa mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije i okitio velikim brojem medalja, zlatom na prvenstvima Evrope u Turskoj i Španiji, srebrom na SP u Litvaniji odnosno Češkoj, a kako saznajemo gost Leotara biće i Dušan „Silni“ Kecman, generalni menadžer i jedan od najboljih košarkaša Partizana u novijoj istoriji.

„ Prilikom nedavne posjete Beogradu naši prijatelji iz Partizana obećali su nam da će vrlo brzo biti naši gosti i evo ispunili su obećanje“, rekao nam je Dražen Šegrt, trener Leotara i sigurno najzaslužniji za uspostavljanje prijateljskih odnosa sa klubovima u regionu i dodao da se nada da će gosti imati vremena da odgledaju i neku od utakmica finalnog turnira Košarkaškog saveza Republike Srpske za pioniore koji će se ovog vikenda održati u našem gradu.

„ Naravno pričaćemo o košarkaškim temama i učvršćivanju veza između ova dva kluba. Sigurno je da imamo dosta zajedničkih tema, a vjerujem i zajedničkih interesa koji će se vrlo brzo realizovati“ ,istakli su u upravi KK Leotar

Trebinje Danas