Detalji nezgode na Jadranskoj magistrali kod Dubrovnika: Dijete stradalo u sudaru četiri vozila

Nezgoda dubrovnik.webp

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se noćas dogodila kod Dubrovnika učestvovala su četiri vozila, a poginulo je dijete, dok je šest osoba teško povrijeđeno.

Kako je potvrđeno u PU dubrovačko-neretvanskoj, u nezgodi je učestvovalo više vozila, a radi se o stranim državljanima.
Policija je nešto kasnije objavila i detalje ovog tragičnog događaja.

"Saobraćajna nezgoda se dogodila nešto prije 3 sata, kada je 33-godišnji državljanin Albanije, upravljajući vozilom italijanskih nacionalnih oznaka, krećući se u smjeru Dubrovnika, prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u automobil njemačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 20-godišnji državljanin Njemačke, te je dalje u nekontrolisanom kretanju udario u vozilo slovenačkih nacionalnih oznaka koje se kretalo iza vozila njemačkih registarskih oznaka i kojim je upravljao 50-godišnji vozač sa Kosova i Metohije", saopštila je policija.

Nakon udara, vozilo njemačkih nacionalnih oznaka udara u drugo vozilo, takođe njemačkih nacionalnih oznaka, koje se kretalo suprotnom saobraćajnom trakom u pravcu Dubrovnika, a kojim je upravljao vozač sa Kosova i Metohije star 29 godina.

Vozači sva četiri vozila koja su učestvovala u ovoj saobraćajnoj nezgodi su alkotestirani i testovi su negativni.

Na mjestu događaja smrtno je stradalo maloljetno dijete, putnik vozila koje je skrivilo saobraćajnu nezgodu, a troje putnika iz istog vozila zadobilo je teške tjelesne povrede i svi su državljani Albanije.

Osim njih, teške povrde zadobio je vozač vozila slovenačkih nacionalnih oznaka i dvoje putnika koji su se nalazili s njim u vozilu, od kojih je jedno maloljetno dijete, a svi su sa Kosova i Metohije.

Tijelo preminulog maloljetnog djeteta prevezeno je na Odjeljenje patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi tačan uzrok smrti, a povrijeđeni su prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje su zadržani na daljem liječenju.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×