Detalji sudara kod Beograda: Zvezdin bivši trener vozio u kontra-smjeru (VIDEO)

Automobil "mercedes B180" kojom je upravljao vozač, za kojeg se ispostavilo da je čuveni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) kretao se lijevom saobraćajnom trakom u kontra smjeru i udario u bočnu stranu automobila "ševrolet Aveo", kojim je upravljao vozač Ž.K. (63).

Alkotest oba vozača 0,00 promila.

Međutim, čak i kada je vidio da nije na dobrom pravcu, vozač, za kojeg je utvrđeno daje Ljupko Petrović, nastavio je da vozi. Automobili i kamioni su pokušavali da ga izbjegnu, ali je na kraju došlo do nezgode.

Petrović je zbog lakših povrijeda prevezen na VMA.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "192_rs", vozač "mercedesa" gotovo se direktno sudario sa automobilom koji mu je dolazio u susret.

Na novoj obilaznici oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka, dogodila se saobraćajna nezgoda, a medicinske ekipe su upućene na teren, rečeno je "Tanjugu" u Hitnoj pomoći, a prenosi "Blic".

Policija je pokušala da zaustavi čovjeka koji je vozio u suprotnom smjeru na novoj obilaznici i izazvao sudar, ali čovjek, navodno, nije stao već je ubrzao.

Ljupko Petrović je slavni trener, koji je najveći uspjeh u karijeri postigao 1991, kada je sa Crvenom zvezdom postao prvak Evrope, prenosi "Kurir".