Detalji ubistva u Doboju: Osumnjičena supruga i njen ljubavnik
Za ubistvo Saše Kulišića iz Doboja osumnjičena je njegova supruga A.K. i muškarac za kojeg se pretpostavlja da je njen ljubavnik, nezvanično saznaje ATV.

Kao što je ranije objavljeno Kulišić je brutalno ubijen nožem u šumi nedaleko od izletišta Preslica, a njegovo tijelo je pronađeno vezano za drvo. Usta i oči bili su mu oblijepljeni selotejp trakom, a sumnja se da je motiv zločina ljubomora.

Prema nezvaničnim informacijama istraga je počela nakon što je Kulišić pod nepoznatim okolnostima "nestao" iz kuće.

U kući je pronađen trag krvi što je bio alarm za pokretanje opsežne istrage. Ubrzo je pronađeno tijelo i sumnja se da je Kulišić napadnut na spavanju, odnosno da su ga napadači tvrdim predmetom udarili i onesvijestili. Potom su ga vezali, strpali u automobil i odvezli u šumu gdje je brutalno ubijen.

Zajedno s njim izgubio se trag i njegovoj supruzi i ispostavilo se da je pobjegla u Banjaluku, gdje je i uhapšena nakon što je policija locirala njen automobile, prenos ATV.

Operativnim radom je utvrđeno da su osumnjičeni tokom dana iznajmili auto u Doboju, koji je takođe pronađen. Vjeruje se da je u tom vozilu Kulišić odvezen na Preslicu. Nakon toga su promijenili vozilo.

"Muškarac i žena su uhapšeni zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa ovim svirepim ubistvom. U toku je njihova kriminalistička obrada", navode u policiji, dodajući da će više informacija biti saopšteno na vanrednoj konferenciji za medije koja je zakazana za danas.

Kulišić je, kako pričaju Dobojlije, poznat kao trgovac automobilima koji se bavio i rentanjem vozila. Iza ubijenog je ostalo četvoro djece.