Hotel.webpKruševačka gimnazija, postala je predmet rasprave na TikToku, a povod je snimak sa ekskurzije, koji su đaci napravili u hotelu, koji je na oko lijepo opremljen, a zapravo se sve aspada.

Na snimku se, naime, vidi kako sve što dodirnu, pada. Krevet propada, zavjesa pada već pri blagom dodiru, dijelovi tuš kabine se raspadaju... Sve ovo, navodno se dešava u jednom hotelu u Trebinju.
Učenici su se to zabilježili i postavili na društvenu mrežu, uz kratke opise, a posebnu pažnju su posvetili cijeni ekskurzije.

Direktorka škole Biljana Dačić za Telegraf.rs kaže da zvanične pritužbe još nije primila i da nije isključeno da je riječ o nekoj od prošlogodišnjih ekskurzija.

"Znate kako, ja ne znam da li pod tim imenom postoji učenica koja je objavila video, imamo preko hiljadu đaka, pa to moram da proverim. Deca su za ekskurziju dobila hotele sa tri i četiri zvezdice, sve je bilo u redu i nismo imali nikakvih prijava da bilo šta ne valja", rekla je ona na početku razgovora.

Inače, dodaje, praksa im je da u saradnji sa profesorima i djecom, onog trenutka kada uđu u smještaj, prijave svaki kvar, kako pri izlasku iz hotela ne bi imali potraživanja za nešto što nisu uradili.

"Znam da nije bilo problema, a moguće je da su na snimku ostavljeni pogrešni podaci škole. Svakako, hvala što ste se javili, a ja ću istražiti šta se dešava", rekla je Dačić.