U okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima", 22. decembra, u Banskom dvoru biće održano Donatorsko veče, na kojem će nastupiti mladi talenti iz cijele Republike Srpske.Djeca su se rado odazvala pozivu predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović, da budu njeni partneri u ovoj akciji. Među njima su i mlade flautistkinje, Marina Mučibabić i Marija Zirojević iz Trebinja.

Nježni zvuk flaute djeluje očaravajuće i umirujuće, a za mlade flautiskinje Marinu Mučibabić i Mariju Zirojević iz Trebinja, to je i način da pomognu svojim vršnjacima sa poteškoćama u razvoju da dobiju dnevni centar, u kojem će imati potrebnu brigu i pažnju, ali i mogućnost da razviju svoje sposobnosti do maksimuma.

Za Muzičku školu u Trebinju ovo je posebno priznanje i velika čast.

Emocije koje prenose publici izdvojile su ih od ostale djece i baš zbog toga su izabrane da u akciji "S ljubavlju hrabrim srcima" budu partnerke predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović. S velikim uzbuđenjem očekuju nastup na Donatorskoj večeri, 22. decembra, ponosne što su i one dobile mogućnost da podrže vršnjake sa poteškoćama u razvoju.