Novak Đoković - Foto: RTRS

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da mu je veliko zadovoljstvo što je ponovo u Banjaluci, te se zahvalio na sjajnoj dobrodošlici, ne samo njegovoj, nego i svih učesnika Srpska opena.

- Ovaj put sam ovdje profesionalno, kao učesnik turnira Srpska open. Dobra stvar u tenisu je što svake nedjelje imate novu priliku za dokazivanje, novu priliku da napravite korak dalje. A to je sada slučaj poslije Monte Karla - rekao je Đoković na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Istakao je da je juče slijetanjem u Banjaluku dobio ogromnu podršku, kao i mnogo lijepih želja i emocija od ljudi koji su ga dočekali.

- Nadao sam se da ću tako nešto da doživim, ali sve je to prevazišlo moja očekivanja, kao što je to slučaj sa Republikom Srpskom - istakao je Đoković.

Đoković, konferencija za novinare (Foto: RTRS)

Đoković je naglasio da je Republika Srpska vjerovatno jedno od najboljih mjesta na svijetu, gdje je, kada je podrška u pitanju najbolji osjećaj za igranje mečeva.

Konferencija za novinare Novaka Đokovića (Foto: RTRS)

- To osjećanje pripadnosti ovdje, isto je kao da igrate kod kuće - naveo je Đoković.

Građani, kao i medijska zajednica, iskoristili su priliku da se fotografišu sa najboljim teniserom svijeta. Među njima je bio i dio ekipe RTRS-a.

Foto: RTRS