Đoković uživao u Jajcu

Kada jedan od najvećih tenisera i sportista svih vremena posjeti neko turističko mjesto, to je reklama koju nijedna marketinška kampanja ne može nadmašiti. Novak Đoković je juče posjetio Jajce, grad svjetlosti, kamena i vode u Bosni i Hercegovini, a brojni mediji pišu o njegovoj posjeti, piše Jajce Online.

Napominju da Đoković nije došao u Jajce kao zvijezda, već kao ljubitelj prirode i ribolova.

Želio je da se opusti i provede vrijeme sa strastvenim ribolovcem Sanjinom Hasićem, članom Sportskog ribolovnog društva "Zlatovčica" Jajce, a njegova želja mu je i ispunjena.

Također, Đoković je boravio u vikendici Ismeta Popaje Cunija gdje je uživao u predivnom pogledu na Plivska jezera i ribljim specijalitetima. Osim toga obišao je i Jukebox bar koji se nalazi uz samu obalu jezera.

Svojom posjetom, Đoković je pokazao koliko su Plivska jezera, ali i druga turistička mjesta u Bosni i Hercegovini vrijedna pažnje. Mnogi ljudi u zemlji nisu svjesni koliko bi brojna turistička mjesta platila da ih posjeti svjetski poznato ime kao što je Đoković. Međutim, kada se takva osoba pojavi na nekom mjestu, to stvara ogromnu pozitivnu reklamu za tu lokaciju, navodi Jajce Online.