DNS u izbornim jedinicima devet za Narodnu skupštinu Republike Srpske i tri za Predstavnički dom parlamenta BiH očekuje po jedan direktan mandat na predstojećim izborima, rekao je večeras u Trebinju šef Izbornog štaba ove stranke Nenad Nešić.Nešić, koji je nosilac izborne liste DNS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici tri, istakao je da očekuje dobre izborne rezultate ove partije i na republičkom nivou, dodajući da u toj stranci imaju dobar i kvalitetan kadar.
"Večeras smo ovdje da utvrdimo ciljeve koji su nam manje-više poznati i smatramo da grad Trebinje treba da ima svog poslanika", rekao je Nešić novinarima tokom proširene sjednice Gradskog odbora DNS-a.
Predsjednik trebinjskog Gradskog odbora DNS-a Petar Ivanković istakao je da u Trebinju postoji dobra stranačka infrastruktura, koja je u konstantnom rastu.
Potpredsjednk Mladih DNS-a Bojan Šapurić rekao je da su mladi ove partije uključeni u sve nivoe vlasti i institucije i da imaju dobru organizaciju i veliko povjerenje vrha partije.
Srna