Demokratski narodni savez /DNS/ očekuje istorijski izborni rezultat na predstojećim opštim izborima, izjavio je danas šef Izbornog štaba ove partije i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH za izbornu jedinicu tri Nenad Nešić.




Lijepljenjem prvog plakata u Trebinju, Nešić je sa kandidatima trebinjskog DNS-a ozvaničio početak izborne kampanje u Hercegovini, ističući da u izbornoj jednici devet očekuju jednog direktnog poslanika za Narodnu skupštinu Republike Srpske i jednog direktnog za Parlamentarnu skupštinu BiH u izbornoj jednici tri.

"Moje prisustvo danas ovde pokazuje bitnost i značaj Trebinja i same Hercegovine za komplet istok Republike Srpske i smatram da Zvornik, Istočno Sarajevo i Trebinje treba da budu okosnica razvoja i napretka istočnog dijela Republike", rekao je Nešić.
Iz DNS-a poručuju da imaju jasan program i ciljeve koji će u narednih mjesec dana biti predstavljeni građanima Srpske, a lijepljenju prvog plakata prisustvovali su i kandidati za narodne poslanike iz Trebinja Petar Ivanković i Danijela Jelić, te za parlament BiH Bojan Šapurić.