Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik očekuje da će SNSD u Trebinju na oktobarskim izborima ostvariti za 30 odsto bolji rezultat nego na izborima 2016. godine.Nakon sastanka sa predstavnicima mjesnih odbora trebinjskog izbornog štaba, Dodik je rekao da je stanje u SNSD-u u Trebinju, kao i drugim mjestima, najbolje do sada i da očekuje najbolji ikada postignuti izborni rezultata u svim dijelovima Republike Srpske.
"Model rada u Trebinju treba da bude prenesen i u druge opštinske organizacije. Nađen je kvalitetan spoj između gradske uprave, direktora javnih ustanova i preduzeća, koji su vršioci odgovornih funkcija", rekao je Dodik.Generalni sekretar SNSD Luka Petrović istakao je da je trebinjski SNSD potpuno spreman za predstojeće opšte izbore i izbornu kampanju.
"Apsolutno smo na usluzi svim građanima jednako. Oni to prepoznaju i očekujemo rekordnu pobjedu SNSD-a u Trebinju i šire", naglasio je Petrović.
On je dodao da trebinjski SNSD ima jasno zacrtane ciljeve za Narodnu Skupštinu Republike Srpske, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, a da je jedan od njih osvajanje četiri do sedam mandata, koliko ih u Narodnoj skupštini Republike Srpske pripada izbornoj jedinici devet.
Srna