00D8CCCF-76EB-4C24-AACA-E38CB303ADAB.jpeg

Umjesto prijedloga i rješenja, kako bi se građanima obezbjedio što bolji život, svo djelovanje lidera Liste za pravde i red, Nebojše Vukanovića, svelo se na puka prepucavanja putem medija od kojih niko nema koristi. Vukanović na njemu svojstven način, kritikuje i omalovažava svaki započeti projekat u Srpskoj, nerazmišljajući šta oni korisno mogu donijeti građanima.

U prilog tome govori dopis obavještajne zajednice, koji je u posjedu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a u kojem se navodi da je lider Liste za pravde i red Nebojša Vukanović pod okriljem američke Ambasade u BiH i Nacionalnog demokratskog instituta u Sarajevu usmjeren na organizovanje održivih protesta protiv vlasti u Srpskoj.

Dodik je istakao da se u dopisu obavještajne zajednice navodi da je Vukanović "korisni idiot" i da je zadužen za zaustavljanje korisnih projekata u Republici Srpskoj.

Od koga Vukanović prima naloge, kome odgovara da se obustave svi značajni projekti u Srpskoj?

Dodik je na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske rekao da se u ovom dopisu navodi da Vukanović naloge prima od Avde Avdića, koji je bio u paraobavještajnoj strukturi SDA i dokazani je antisrbin.

,,U dopisu se navodi gdje su se sastajali i koliko puta" rekao je Dodik i pokazao narodnim poslanicima ovaj dokument.