Donosimo novogodišnji program u Trebinju od petka do ponedjeljka

FB_IMG_1703610482000.jpg (459 KB)

Smještajni kapaciteti u Trebinju su za novogodišnje praznike popunjeni više od 90 odsto, a tih dana u gradu na jugu Srpske biće priređen niz sadržaja i očekuje se posjeta gostiju iz Srbije, Crne Gore i BiH, izjavila je Srni direktor trebinjske Turističke organizacije Mirjana Putica.

"Za doček Nove godine u Trebinju će nastupiti `OK bend`, dok će u petak, 29. decembra, biti organizovan doček dječije Nove godine, biće priređeni mini-koncerti domaćih izvođača, tako da će biti veoma dobra posjećenost i sa dobrom energijom ćemo ući u 2024. godinu", rekla je Putica.

Putica očekuje veoma dobru posjetu turista Trebinju za novogodišnje praznike.

U petak će u Trebinju od 17.00 do 18.30 časova biti priređena dječija Nova godina na Trgu slobode, gdje će nastupiti polaznici vrtića "Naša radost", Dječija igraonica "Ciciban", Hor Muzičke škole, Crkveni vrtić "Sveta Evgenija carica Milica", Gradsko kulturno-umjetničko društvo "Alat".

Biće priređeni i dodatni sadržaji kao što su tombola sa bogatim nagradnim fondom, kao i dječije igrice, Centar stranih jezika "Cerovac" i promocije.

Prema najavi, u 19.30 časova do 21.30 na Trgu slobode biće priređen koncert grupe "Krugovi u žitu", a kooperanti Agrarnog fonda Trebinje pripremiće bogatu ponudu hrane i pića u Dučićevoj ulici.

U subotu, 30. decembra, od 12.00 časova na Trgu slobode nastupiće Gradsko kulturno-umjetničko društvo "Alat Svislajon", od 17.00 časova nastupiće izvođač Adi, a od 20.30 u bašti "Platani" planiran je koncert "Truba Balkan".

Od 11.00 do 14.00 časova kooperanti Agrarnog fonda pripremiće bogatu ponudu hrane i pića.

U nedjelju, 31. decembra, u bašti "Platani" biće priređen nastup Di-Džeja, dok će u 22.00 časa u bašti "Platani" nastupiti "OK bend".

Iz Turističke organizacije su naveli da će u ponedjeljak, 1. januara, u 12.00 časova u Dučićevoj ulici biti priređen koncert Ansambla nacionalnih igara "Jovan Dučić", dok će u 13.00 časova nastupiti izvođač Adi.

Program obilježavanja novogodišnjih praznika u Trebinju:

petak.jpg (547 KB)

subota.jpg (490 KB)

nedjelja.jpg (444 KB)

ponedjeljak.jpg (490 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×