IMG_8635.JPG (374 KB)

U trebinjskoj Sportskoj dvorani otvoren je 20. Međunarodni džudo Kup “Trebinje 2023” i 13. Memorijal “Miloš Mrdić”. Na turniru se okupilo preko 500 takmičara iz sedam država regiona.

Mitar Mrdić, trener ekipe Džudo kluba „Leotar“ precizirao je da će danas biti održano takmičenje za mlađe poletarce, poletarce, pionire, starije pionire i kadete u muškoj i ženskoj konkurenciji, dok će sutra u ovoj dvorani biti održano Prvenstvo RS u seniorskoj, kao i u konkurenciji poletaraca.

IMG_8649.JPG (343 KB)

Otvarajući turnir, zamjenik predsjednika Skupštine grada Đorđe Miljanović rekao je da je Džudo klub „Leotar“ jedan od najboljih klubova u BiH i odličan organizator svih takmičenja.

"Uvjeren sam da će u tom duhu proteći ova manifestacija kao promocija viteštva, prijateljstva, zdravog načina života i svih ostalih pozitivnih obilježja koje život sa sobom nosi. Ovo je ujedno i podsjećanje na Miloša Mrdića, perspektivnog džudistu i uzornog učenika trebinjske Gimnazije koji je svojom pojavom u ostavio dubok ožiljak u srcima svih koji su ga poznavali", rekao je Miljanović.

IMG_8647.JPG (370 KB)

Ispred organizatora Džudo kluba "Leotar" takmičare, sudije i gledaoce pozdravio je Miljan Vuković, predsjednik skupštine Džudo kluba „Leotar“ koji nije krio zadovoljstvo što se veliki broj takmičara okupio u Trebinju.