Fondacija Sveti Vukašin poziva djecu na bazen "Bregovi" da učestvuju u sportskim takmičenjima

IMG_20210729_47437.jpg (68 KB)

Fondacija Sveti Vukašin poziva svu djecu uzrasta od 10 do 16 godina da danas učestvuju na sportskim igrama pod nazivom "Igraj se, raduj se" na bazenu u Bregovima.

U saradnji sa trenerima omladinskih sportskih klubova pripremljeni su zanimljivi poligoni u atletici, košarci, plivanju i odbojci.

Ideja je da sva djeca, ukoliko žele, učestvuju u svim sportovima pa će i poligoni biti pripremljeni da bez obzira na sposobnosti i prethodno sportsko iskustvo sva djeca mogu da se takmiče ravnopravno u svim disciplinama.

Takmičenje u atletici će biti podijeljeno u dvije discipline: trčanje i skok u dalj, košarka je podijeljena na takmičenje u šutiranju na koš i poligon spretnosti sa loptom, plivanje je organizovano kao poligon spretnosti u vodi, na kraju biće organizovan mini turnir u odbojci 4 na 4.

Posebno raduje takmičenje djece iz udruženja ,,Sunce nam je zajedničko’’, koja će se takmičiti u mješovitom sportskom poligonu pripremljenom posebno za njih.

Pozivamo sve da navijanjem i aplauzima podržimo te najveće borce među nama dajući im pažnju i ljubav pružimo šansu da pokažu da borbenost i želju za pobjedom.

Učesnici će biti podijeljeni u dvije starosne kategorije od 10 do 13 i od 14 do 16 godina.

Pobjednici će biti proglašeni u svim sportovima kao i ukupni pobjednici igara.

Prijave za učešće vrše se danas na bazenu.

Zahvaljujući dobrim ljudima koji podržavaju rad Fondacije obezbijedili smo majice za sve učesnike, sendviče, vodu, slatkiše i diplome, dok pobjednike čekaju i nagrade.

Pozivamo sve učesnike, roditelje i uopšte zainteresovane da u nedjelju u 9.00 časova dođu na Svetu liturgiju u Saborni hram i da nakon molitve na bazenu otvorimo igre.

Dođite da se zajedno igramo i radujemo, poručuju iz Fondacije Sveti Vukašin.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×