Na šestom Ilindanskom turniru u streljaštvu na Sokocu, organizovanom povodom obilježavanja Dana i Krsne slave opštine Sokolac - Svetog proroka Ilije, najbolji u ekipnom i pojedinačnom takmičenju bili su strijelci "Mladosti" iz Gacka.Predsjednik Streljačkog kluba "Glasinac" Sokolac Draženo Janković rekao je Srni da su na ovom turniru postignuti zapaženi rezultati, koji obećavaju još bolje za novi ciklus priprema za predstojeća prvenstva.
"Prvo mjesto u ženskoj konkurenciji pripalo je ekipi `Mladosti` iz Gacka, drugo `Rudaru-S` iz Ugljevika, a treće ekipi `Glasinca`", kaže Janković.
U muškoj konkurenciji najbolja je bila ekipa "Mladosti" iz Gacka, druga je ekipa "Leotara" iz Trebinja, a treća ekipa domaćina sokolačkog "Glasinca".

Najbolji strijelac u pojedinačnom takmičenju u ženskoj konkurenciji bila je Ivana Lažetić iz kluba "Mladost" Gacko.
Najbolji pojedinac u muškoj konkurenciji bio je Ivan Slijepčević, pionirski prvak Republike Srpske, takođe iz gatačkog kluba "Mladost".
Pehare i medalje najboljim pojedincima i ekipama uručio je Momčilo Bodiroga, predsjednik Upravnog odbora Streljačkog saveza BiH.
Organizator i domaćin šestog Ilindanskog turnira u streljaštvu bio je Streljački klub "Glasinac", a pokrovitelj opština Sokolac.
SRNA