Gimnazijalci otvorili maturske svečanosti (FOTO)

Matura 3.jpg (946 KB)

Ovogodišnje maturske svečanosti otvorili su sinoć učenici Gimnazije „Jovan Dučić“.

Proslava mature počela je okupljanjem i polaganjem cvijeća na Dučićev spomenik, nakon čega je ulicama grada priređen tradicionalni defile maturanata – do hotela „Leotar“, gdje će maturskom zabavom obilježiti završetak srednje škole.

„Gimnazija nije nimalo lagana škola. Svi smo uvijek govorili 'samo da možemo da završimo školu', ali sada su nekako osjećanja pomiješane. Srećni smo što smo odrasli i što idemo da studiramo, ali i tužni što se rastajemo i ostavljamo taj period srednjoškoslkog obrazovanja iza sebe“, kaže maturant trebinjske Gimnazije Vladimir Vulić.

Među maturantima je bila i Matea Masleša, koja je istakla da su prethodne četiri godine bile predivne, te da će svoje školovanje nastaviti na fakultetu u Beogradu.

Za sutra je zakazano matursko veče učenika Tehničke škole, a u ponedjeljak, 15. maja, matursko veče proslaviće učenici Centra srednjih škola Trebinje.

Matura.jpg (959 KB)

Matura 1.jpg (804 KB)

Matura 2.jpg (737 KB)

Maturanti 4.jpg (951 KB)

Maturanti 5.jpg (714 KB)

Maturanti 6.jpg (886 KB)

Maturanti 7.jpg (675 KB)

Maturanti 8.jpg (756 KB)

Maturanti 9.jpg (805 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×