Trebinjka Ivana Kašiković, kao ovogodišnji učenik generacije Gimnazije „Jovan Dučić“, našla se među 30 najboljih učenika u konkurenciji više od 600 đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske.

ivana-kasikovic 2.jpg

Ovaj uspjeh omogućio je Ivani da osvoji besplatno školovanje na ITAcademy i tako nastavi da se obrazuje u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom. Njoj će finansijska podrška za jednogodišnje školovanje na ITAcademy biti uručena u septembru na svečanom prijemu na Belom dvoru.

Učenike generacije kraljevska porodica Karađorđević, prestolonasljednik Aleksandar i princeza Katarina, ugostili su na Belom dvoru, na prijemu koji se održva već osamnaestu godinu zaredom. Ivana Kašiković našla se među odabranima i kroz jednogodišnje školovanje na ITAcademy dobiće priliku da stekne znanja i vještine za neka od najtraženijih i najplaćenijih zanimanja današnjice. Nastavu će da prati online, preko najsavremenije platforme za učenje.

Svim đacima generacije koji su osvojili besplatno školovanje na raspolaganju su različiti kursevi u okviru nastavnog programa koji odaberu, a u svakom trenutku svog školovanja imaće na raspolaganju pomoć profesora i pomoć Centra za razvoj karijere ukoliko im budu potrebni savjeti za dodatno usavršavanje, pronalaženje posla i dodatnu motivaciju za učenje. Prošle godine su đake najviše interesovali kurs za programere i veb dizajn kurs.

Po završetku jednogodišnjeg školovanja đaci će imati priliku da polažu za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata.

https://www.it-akademija.com/akcija/besplatno-skolovanje-itacademy-kraljevska-fondacija/