Grad Trebinje i ove godine najbolje studente nagrađuje ekskurzijom: Počele su prijave

Grad Trebinje je objavio Javni poziv za dodjelu višednevnog putovanja za izuzetno uspješne studente visokoškolskih ustanova prvog ciklusa studija sa stalnim mjestom prebivališta u Trebinju.

Studenti putovanje.jpg

Cilj javnog poziva je nagrađivanje i stimulisanje studenata za nastavak ulaganja napora pri ostvarivanju izuzetnih rezultata tokom studiranja.

Višednevno putovanje u nekoj od evropskih metropola biće realizovano u avgustu ove godine, a biće obezbjeđena sredstva za sve troškove putovanja studenata. Destinacija ekskurzije biće određena nakon razmatranja pristiglih prijava.

Pravo na putovanje ostvaruje:

– Redovan student, prvi put upisan u 2., 3., 4., 5. ili 6. godinu prvog ciklusa studija,

– Student koji je u toku studiranja postigao prosječnu ocjenu sa svih godina studija 8,50 i višu,

– Student koji ima stalno mjesto prebivališta u Trebinju,

– Student koji nije iskoristio pravo na putovanje, po istom Javnom pozivu u prethodnim godinama.

Prijava, sa potrebnom dokumentacijom za ostvarivanje prava na dodjelu putovanja za studente sa postignutim izuzetnim uspjehom u toku studiranja, podnosi se u koverti preko protokola Grada Trebinja sa naznakom “Za Odjeljenje za kulturu” .

Uz prijavni obrazac, koji se nalazi na protokolu gradske uprave, potrebno je priložiti sljedeću dokumentaciju:

– Potvrdu fakulteta da je podnosilac zahtjeva upisan prvi put kao redovan student 2., 3., 4., 5. ili 6. godine studija sa prosjekom ocjena svih godina studiranja

– CIPS-ovu potvrdu o prebivalištu.

Svi dokumenti se dostavljaju u originalu ili ovjerene kopije i ne smiju biti stariji od tri mjeseca.

Rok za podnošenje dokumentacije ističe 17.07.2024. godine.

Nakon obrade pristiglih prijava, Odjeljenje za kulturu će dostaviti pismeni prijedlog gradonačelniku, radi donošenja odgovarajućeg akta kojim će se odobriti dodjela višednevnog putovanja studentima koji ispunjavaju uslove javnog poziva.

 

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×