U cilju što ljepšeg uređenja grada Trebinja u predstojećim praznicima i prezentacije grada kao jedne od najljepših destinacija u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini Grada Trebinja po prvi put objavljuje Javni poziv za izbor najljepše dekorisane fasade stambenih zgrada i kuća, stambenih i poslovnih objekata, kao i za najljepše ukrašenu terasu u duhu predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika.

Pozivaju se građani, vlasnici i korisnici individualnih objekata za stanovanje, i poslovnih prostora da se prijave za učestvovanje u nagradnoj akciji za izbor najljepše dekorisane fasade stambenih zgrada i kuća, poslovnih objekata, kao i za najljepše ukrašenu terasu u duhu predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika.



Potrebna dokumentacija za apliciranje po ovom javnom pozivu:
- Puno ime i prezime aplikanta;
- Adresa i kontakt telefon;
- Fotografije

Gore navedenu dokumentaciju je potrebno dostaviti na e-mail [email protected] sa naznakom "učestvovanje u nagradnoj akciji za izbor najljepše dekorisane fasade stambenih zgrada i kuća, stambenih i poslovnih objekata, kao i za najljepše ukrašenu terasu u duhu predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika“.

Komisija će u roku od 5 dana od dana zatvaranja javnog poziva izvršiti terenski uvid aplikacionih lokacija, te izvršiti ocjenu najboljih aplikanata.

Grad Trebinje obezbijedio je adekvatne nagrade i to:


- Prva nagrada – vikend za dvoje u banji „Vilina Vlas“ u Višegradu na bazi pansiona. U sklopu banje nalazi se zatvoreni bazen sa toplom termalnom vodom, restoran i aperitiv bar.

- Druga nagrada – vikend za dvoje u Nacionalnom parku „Sutjeska“ na Tjentištu. Boravak je obezbijeđen u apartmanima sa centralnim grijanjem i spa centrima sa saunom i đakuzijem.

- Treća nagrada – 100,00 KM.

- Četvrta nagrada – šestomjesečni baner na portalu „TrebinjeLive.info“ i izrada džingla u studiju „Radio Trebinja“ (za poslovne subjekte).


Napomena: vaučeri za dobitnike prve i druge nagrade vrijede godinu dana od dana uručivanja.


Javni poziv je otvoren do 27. decembra 2018. godine.