Gradonačelnik Ćurić otvorio “Ekonomijadu i menadžerijadu 2023”

Ekonomijada.jpg (394 KB)

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić otvorio je danas u Gradu sunca „Ekonomijadu i menadžerijadu 2023“, koja je okupila preko 1.500 studenata i profesora sa 16 fakulteta iz četiri državna univerziteta Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

Poželjevši dobrodošlicu studentima, gradonačelnik Ćurić kazao da su studentski dani nešto čega će se uvijek rado sjećati te da su svi gosti našeg grada dobrodošli.

„Neka vam ovogodišnja manifestacija ostane u najljepšem iskustvu. Trebinje prima sve goste raširenih ruku i osim dobre zabave, pozivam vas da posjetite sve znamenitosti koje nudi Trebinje. Nadam se da ćemo i ove godine biti dobri domaćini i da ćete se srećni vratiti svojim kućama“, poručio je gradonačelnik Ćurić.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević je, obraćajući se studentima, istakao da su gradonačelnik Trebinja, tri pokrajinska sekretara i rukovodstva fakulteta prisutna na ovoj manifestaciji jer vjeruju u studente, koji su naša budućnost.

„Nemojte nikada dozvoliti da vas ubijede da ne vrijedite, da je nekada bilo bolje. Mi vam vjerujemo i podržavamo vas jer ste vi naša budućnost“, kazao je dr Ivanišević.

Predsjednik Organizacionog odbora Fakulteta tehničkih nauka Marko Starović je naveo da je “Ekonomijada i menadžerijada” sada već tradicionalni događaj u Trebinju.

“Ovogodišnja manifestacija je posebna jer je okupila veliki broj studenata koji će imati priliku da se zabave, takmiče u sportskim i drugim disciplinama, da uče, ali i da razmjenjuju iskustva. Kao neko ko je iz ovih krajeva, nadam se da ćemo se i u narednim godinama ovdje sastajati”, rekao je Starović.

Studentska manifestacija u Gradu sunca trajaće četiri dana.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×