socijalsticka-partija-trebinje.png 

Gradski odbor Socijalističke partije Trebinje najoštrije osuđuje monstruozne izjave Vojislava Šešelja koje je gostujući na "Hepi" televiziji uputio novinarki RTRS-a Nataši Miljanović Zubac.

Saopštennje za javnost SP Trebinje prenosimo u cjelosti:

"Gradski odbor Socijalističke partije Trebinje bezrezervno i najoštrije osuđuje brutalan i ničim izazvan napad prema gospodji Nataši Miljanović Zubac od strane Vojislava Šešelja na jednoj od medijskih kuća.

Ovakav način obraćanja i vokabular prema bilo kome,a pogotovo putem javnog mijenja i u sferi insinuacija je odvratan i apsolutno nedopustiv, te traži reakciju nadležnih institucija da djeluju u domenu svojih ingerencija i ovlastenja.

Ujedno pozivamo na smirivanje politickih tenzija u Trebinju,saljuci pozitivnu poruku o najljepšem i najperspektivnijem gradu Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i regiona, koji pripada svakom njegovom građaninu i dobronamjerniku, bez obzira na vjeru, naciju, porijeklo ili bilo koju drugu razlicitost...i koji se nalazi bilo gdje u svijetu, a Trebinje smatra svojim i voljenim."