Auto-skver-640x480.jpg

Na kružnom toku u Nikšiću, oko 1.30 nakon ponoći, više osoba je povrijeđeno nakon što je vozač automobila BMW uletio u masu okupljenih građana.

Incident se dogodio na kružnom toku kod autobuske stanice.

Prednji dio vozila je potpuno ulubljen i uništen, što svedoči o silini udara.
Iz Opšte bolnice Nikšić kazali su nam da je više osoba povrijeđeno u incidentu, dvije teže.

„Dvojica od njih su zadržani radi praćenja. Ne vodimo ih kao vitalno ugrožene, ali zahtijevaju hospitalizaciju i praćenje u bolničkim uslovima. Jedna osoba ima povredu karlične kosti, a druga izvjesno konfuzno stanje. Neurolog ga je pogledao, skener je urađen. Opservacija je u toku i obično treba od 24 do 48h da znamo u kom pravcu će to da ide. Riječ je o muškim osobama“, kazao je dr Dejan Bajović i dodao da su ostali, sa lakšim tjelesnim povredama, pušteni kući.

Prema svjedočenju očevica, koji je govorio za portal Onogošt, zahtijevajući anonimnost, vozač je došao među grupu ljudi i dobacivao im. Nakon toga ušao je u vozilo, zaletio se u masu i tom prilikom za stub od bilborda bukvalno zakucao povrijeđenog. Zatim je, vozeći u rikverc, povrijedio još nekoliko osoba da bi, potom, grupa okupljenih fizički nasrnula na vozača. U međuvremenu je stigla policija i spriječila dalje sukobe.