Hari Mata Hari nastupa u Trebinju za Novu godinu - saopšteno je danas na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi Trebinje.hari-mata.jpg

Moramo se truditi da iz godine u godinu kvalitet organizovanja dočeka Nove godine podižemo na veći nivo - kazao je Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja.

„Prethodnih dana zajedno sa Turističkom organizacijom grada Trebinja i preduzetnicima koji su vezani za turističku djelatnost razgovarali smo koga bi to mogli da dovedemo za novogodišnju noć. Poučeni iskustvom od prošle godine, da smo imali veliku posjećenost, smatrali smo da treba organizovati još kvalitetniji program”, kazao je gradonačelnik Ćurić i pozvao i Trebinjce ali i sve goste koji su blizu ili dalje od Trebinja da dođu na doček - jer se neće razočarati.

Hari Varešanović je izrazio zadovoljstvo što će u novogoodišnjoj noći nastupati u Trebinju i najavio spektakularan koncert.

„Atmosfera će biti fantastična a svirka na visokom nivou. Nakon 10.000 koncerata širom svijeta, drago mi je što ćemo nastupiti u Trebinju. I svi su dobrodošli. Nadam se da će mnogi turisti doći”, poručio je Varešanović i dodao da su novogodišnji koncerti kapitalna investicija: privuku mnoge goste koji donose dobitak na različite načine jednom gradu.

„Naš dio, stejdž, produkcija, pjesme, sve će biti na visokom nivou - obećavam. Nećemo pjevati i svirati samo naše najveće hitove, već će biti i iznenađenja”, istakao je on.

Prema riječima Marka Radića, direktora Turističke organizacije Trebinje, ovaj koncert će privući mnogobrojne turiste u naš grad, ne samo u novogodišnjoj noći već i sedmicu dana poslije.

„Nadam se da će svi oni koji se još dvoume gdje će za Novu godinu odabrati Trebinje. Ove godine smo otišli korak dalje sa ovako kvalitetnim izvođačem. Siguran sam da je jedna od prednosti Trebinja - naša dobra klima i očekujem veliki broj ljudi“, zaključio je Radić.