zgrada prodaja stanova trebinje.jpg

Odlučili ste se da kupite stan u Trebinju onda je ovo odlična prilika za vas. U "Helveticu" 60 dana posebnog popusta na redovnu cijenu metra kvadratnog. Od 1. jula do 1. septembra možete da kupite stan u izgradnji po sniženoj cijeni metra kvadratnog već od 2.230 KM.

U "Helveticu" kažu da budući kupac za navedenu cijenu prilikom potpisivanja ugovora treba da plati 30 odsto vrijednosti stana, a ostatak do avgusta 2022. godine.

Kupci koji su u mogućnosti da plate 50, 80 ili 100 odsto vrijednosti kod potpisivanja ugovora dobiće još povoljniju cijenu metra kvadratnog.

"Dinamika radova na našem objektu u bivšoj kasarni ide dosta bolje od onoga što je bilo predviđeno planom. Već gradimo četvrti sprat i više smo nego zadovoljni kako napreduju radovi. Već sada možemo da kažemo da će svi radovi biti završeni prije roka, tj. prije oktobra 2022. godine", navode u ovoj firmi.

Ne kriju da su prodali više od 70 odsto stanova i da su kupci prepoznali vrhunsko projektno rješenje, kvalitetne materijale koje ugrađuju i cijenu koja prati kvalitet.

Inače, riječ je o objektu od 115 stambenih jedinica u dvije lamele, a zgrada ima sedam spratova sa dva ulaza i dva lifta sa unutrašnjim parking mjestima. Nova infrastruktura, blizina centra grada i važnih ustanova samo su neke od prednosti ovog stambeno-poslovnog kompleksa.

Kontakt: +38765/224-657, [email protected]