Hercegovačka kuća - najbolja svjetska priča o održivom turizmu

272948962_4718420021545574_2172207609835673908_n.jpg (273 KB)

Grad Trebinje sa Hercegovačkom kućom pobjednik je izbora - najbolja svjetska priča o održivom turizmu, a takmičenje je održano u okviru „Green Destinations Story Awards - TOP 100 SUSTAINABILITY STORIES“ Međunarodnog sajma turizma „ITB 2022“ ou Berlinu.

„Ovo je velika čast za Hercegovačku kuću i Grad Trebinje, potvrda velikog truda i zalaganja u proteklom periodu, kako bi Hercegovačka kuća postala prepoznatljiv brend. Ponosni smo na naš uspjeh koji nas obavezuje da postižemo još bolje rezultate i u narednom periodu. Hvala svima koji su učestvovali u razvoju ovog brenda iz Trebinja i regije koji su nam pružili podršku od samog početka“, rekao je za Radio Trebinje Veselin Dutina, direktor Agrarnog fonda grada Trebinja, u okviru koga djeluje Hercegovačka kuća.

Podsjećamo da je međunarodni žiri takmičenja Grad Trebinje sa pričom "Hercegovačka kuća" uvrstio među šest najboljih u okviru kategorije "Lokalni lanci snabdijevanja".

Drugo mjesto zauzeo je Peru, a treće Kanada.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×