Sutra se ispred zgrade Ujedinjenih nacija u Ženevi održava skup podrške srpskom narodu i svetinjama u Crnoj Gori. Srbi iz svih krajeva Evrope okupiće se i poručiti ono što se danima čuje u Crnoj Gori- Ne damo svetinje! I grupa Hercegovaca krenula je na put ka Ženevi.zeneva-hercegovci.jpg

Među onima koji su na putu ka Ženevi je i Miloš Elez. Smatra da je danas više nego ikada potrebna podrška srpskom narodu. Tog mišljenja je i Blažo Grković.Kaže da je dužnost a i obaveza Hercegovaca da pomognu Srbima u Crnoj Gori.

Milica Grdinić Elez rođena je Nikšićanka koja sada iz Trebinja podržava svoju rodbinu i sve Srbe u Crnoj Gori. Ispratila je supruga na put za Ženevu .

"Došla sam da ispratim i pružim podršku koju on na ovaj način pruža meni i mom narodu u CG. Evropa treba da zna da smo mi Srbi ujedinjeni bez obzira odakle dolazimo"- poručuje Milica.

Skup podrške Mitropoliji crnogorsko- primorskoj i Srbima u Crnoj Gori u njihovoj borbi za srpske svetinje zakazan je za sutra. Očekuje se prisustvo srpskog naroda iz svih krajeva Evrope.