Hercegovina kao Holivud: Beogradske filmadžije snimaju u Trebinju i Nevesinju

Bratac film 11-min.jpeg

U Trebinju je počelo snimanje nastavka kriminalističke serije "12 reči" u režiji Jelene Stolice, čija je produkcija prvog serijala nastala prije dvije godine.

Druga sezona, čije je snimanje započelo krajem prošle godine u Pančevu, djelimično se snima i na više trebinjskih lokaliteta, gdje se snimanje odvija još od nedelje.

Anja Ninković, direktor serije, kaže da će se serija na području Trebinja snimati još dva dana, nakon čega se snimanje premješta u Beograd.

– Ovo je druga sezona u produkciji ‘Telekoma’ koju radimo i stvarno smo srećni što smo došli u Trebinje. Trebinje je jako bitan dio naše priče, pogotovo za našeg negativca kojeg igra Nikola Pejaković. Uzbuđeni smo što ćemo grad pokazati našim gledaocima, kaže ona.

Napominjući da snimanje u Trebinju ide sve kako je planirano, Ninkovićeva dodaje da je odlično što je vrijeme promjenljivo, jer je serija veoma mračna, pa je to veoma dobro za atmosferu.

Podsjetila je da nakon snimanja u Beogradu ekipa putuje na snimanje scena u Švedsku, prenose Nezavisne.

U ovoj triler seriji, koja gledaoce vodi u misteriozni svijet kriptovaluta, pored Nikole Pejakovića, igraju i Tihomir Stanić, Viktor Savić, Marija Bergam, Branka Pujić i mnogi drugi poznati glumci.

Sam naziv “12 reči” označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kojem su kriptovalute, a serija obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje, stavljajući u fokus unutrašnje borbe likova i njihove odnose.

Istovremeno se na sjeveru Hercegovine, u Nevesinju, snima jedna sekvenca filma “Budi Bog s nama” proslavljenog srpskog reditelja Slobodana Šijana.

Snimanja se odvijaju na lokalitetu mosta Ovčiji brod, u selu Bratač, gdje su okupljena eminentna glumačka imena, predvođena Milošem Bikovićem, koji je ovom prilikom izjavio da ne poznaje dobro ove predjele, ali da su dosta inspirativni, pa bi sejoš ovoga ljeta mogao vratiti u Hercegovinu sa novim projektom, jer je u srcu osjeća svojom.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×