acd1 - Copy.jpg

U prepoznatljivom mediternskom stilu i neposrednoj blizini morske obale u Meljinama, okružen bojama agruma očekuje Vas hotel ACD Wellness & Spa. Blizina šetalista, mora, savinske šume i mirisnog rastinja učiniće da obgrlite ovaj grad svim svojim čulima.

Udaljen je 24km od međunarodnog aerodroma u Tivtu i 35 km od međunarodnog aerodroma u Dubrovniku. Lokacija hotela je idealan izbor za goste koji dolaze na odmor kao i one koji su tu iz poslovnih razloga.
Predusretljivo osoblje pomoći će Vam da Vas odmor bude onaj kojeg ćete se rado sjećati. Hotel nudi 34 komforne sobe i 11 moderno opremljenih apartmana sa pogledom na more i baštu.
Sve sobe su opremljene u skladu sa visokim standardima hotelijerstva i nadovezuju se na koncept koji dominira umjetnickim enterijerom hotela. Sve sobe su klimatizovane i opremljene sa: TV, internetom,mini barom, sefom, fenom, balkonom sa garniturama i svim detaljima koji će upotpuniti Vaš boravak.
acd6.jpg
Nezaobilazani u našoj ponudi su i moderno dizajnirani apartamni sa kompaktnom kuhinjom. Takav koncept smo osmislili za gurmane koji i tokom odmora vole da spoje kulinarska umijeća sa uživanjem u pogledu na jedan od najljepšeg zaliva svijeta.
Za sve one koji žele intimne trenutke tu je Sky bar ACD na krovnoj terasi hotela. Sa terase se pruža prelijep pogled na Bokokotorski zaliv, a otvoreni krovni bazen je još jedan razlog da Vaš ugođaj bude upotpunjen.
acd2 - Copy.jpg

Hotelski fitness centar je tu za sve pobornike aktivnog nacina zivota. Dodatna pogodnost za naše goste je i besplatan parking, te neposredna blizina odlično snadbjevenih prodavnica, apoteka i autobuskog stajališta. Za poslovne ljude hotel posjeduje opremljenu konferencijsku salu kapaciteta 90 mjesta.

acd4.jpg
Takođe nudimo usluge aerodromskog prevoza za naše klijente, i posredujemo u pronalaženju sadržaja kao što su: dnevni izleti, neki vid aktivnog odmora, najam vozila ili plovila, u saradnji sa našim kolegama iz turističkih agencija.
Osim što pratimo najbolje u ugostiteljskim i hotelskim standardima, isto to činimo i kada je očuvanje zdravlja u pitanju. Važno je napomenuti da naš hotel ispunjava sve zdravstveno-sanitarne parametre, i da nam je zdravlje naših gostiju i zaposlenih na prvom mjestu, stoga su sve preventivne mjere vezane za Covid-19 preduzete, i tome se pristupa na najodgovorniji mogući način.
Ovaj hotel koji na jedan orginalan i nov način upotpunjuje ponudu grada Herceg-Novog, otvara svoja vrata svim gostima i prijateljima,jer svaka lijepa priča počinje sa osmijehom.

Za sve dodatne informacije posjetite našu web stranicu www.acd.co.me kao i našu facebook https://www.facebook.com/acdhotel i instagram https://www.instagram.com/hotel_acd/ stranicu