Dragan Gagi Jovanović, Anđela Jovanović, Branislav Lečić
Već danima glavna tema srpske javnosti je tužba koju je podnIo glumac Branislav Lečić protiv mlađe koleginice Anđele Jovanović jer je odbila da s njim glumi u istoj sceni serije „Radio Mileva“.

On traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara (oko 5.000 KM) za „povredu časti i ugleda“, dok je glumica istakla da je odbila da dijeli kadar sa Lečićem zbog neprijatnog događaja iz prošlosti.

Sada se prvi put povodom čitave situacije oglasio Anđelin otac, legendarni glumac Dragan Gagi Jovanović. On u izjavi za Blic ne krije da je šokiran i tužan zbog svega što se dogodilo i događa.

– Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu… šta da kažem?… Šokiran sam i tužan u isto vrijeme. Ponosan sam na moju Anđelu što je hrabra i što ima integritet na svoga taju. Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvijek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav – kaže Jovanović.

Dragan Gagi Jovanović pjeva na svadbi kćerke
FOTO: BLIC VIDEO/SCREENSHOT

Gagi se osvrnuo i na prvo, pripremno ročište koje je bilo zakazano za 6. mart u Prvom osnovnom sudu. Tada su Anđelu ispred zgrade suda sačekale brojne kolege i koleginice i javno je podržale.

– Hvala njenim koleginicama i kolegama koje su je javno podržale, kao i produkciji koja ju je zaštitila- rekao je Gagi.

Inače, Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.