Gradonačelnik uručio nagrade profesorima trebinjske Gimnazije

sl1-scaled.jpg (171 KB)

Profesorima Gimnazije „Jovan Dučić“ i svima koji su učestvovali u pripremi izložbe fotografija „Vijek Gimnazije“, koja je u okviru obilježavanja stogodišnjice ove ustanove nedavno upriličena u Trebinju, uručene su danas nagrade u Gradskoj upravi Trebinje.

Simbolične novčane nagrade uručili su gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i načelnik Odjeljenja za kulturu, porodicu sport i obrazovanje Slađana Skočajić.

Gradonačelnik Mirko Ćurić je ovom prilikom uputio riječi zahvalnosti svima koji su dali svoj profesionalni i lični doprinos da se pomenuta izložba održi.

„Osim što su dali nemjerljiv doprinos u pripremi izložbe fotografija, kao i pripremi vrijednog monografskog izdanja „Gimnazija Jovan Dučić“, koje u narednom periodu treba izaći iz štampe, profesori trebinjske Gimnazije zaslužni su i jednom u širem smislu, jer su tokom višegodišnjeg rada u obrazovanju i nastavi uticali na brojne generacije trebinjskih gimnazijalaca, od kojih su neki danas vrlo priznati i uspješni ljudi u svom poslu. S druge strane, trebinjska Gimnazija se uvijek isticala kvalitetom obrazovanja, što je uvijek i bilo uslovljeno postojanjem visokoobrazovanog i stručnog kadra kakvi su trebinjski profesori. Današnja nagrada je simbolično priznanje Grada Trebinja za sve njihove napore i zasluge u oblasti obrazovanja“, rekao je gradonačelnik Ćurić nakon dodjele nagrada.

Gradonačelnik je iskazao zahvalnost fotografima i cjelokupnom timu koji je radio i na pripremi manifestacija organizovanih povodom stotinu godina od osnivanja Gimnazije.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×