Prije  nekoliko dana objavili smo  informaciju o tome da smo otvorili mogućnost da na našem portalu iznosite vaše stavove i sa nama dijelite priče i fotografije za koje mislite da mogu da se nađu na našim stranicama.istina-argumenti.jpg

Tada smo napisali da nećemo puštati uvredljive komentare, etiketiranje bilo koga, prost i vulgaran rječnik.

Za nekoliko dana , što nam je izuzetno drago, mnogi od vas iznijeli su stav  o temama o kojima smo pisali.  Nismo niti ćemo praviti selekciju vaših komentara u smislu zaštite bilo koga što ste, vi koji ste komentarisali neke od tema, mogli da primjetite.

Nažalost neke komentare  smo eliminisali baš zato što su pisani rječnikom  koji mi na našem portalu ne dopuštamo.

Zato vas još jednom ljubazno molimo da to ne činite. Ovdje nema mjesta za takav rječnik.

Otvoreni smo za sugestije,kritike, sve u cilju da svi zajedno ,ukazujući na probleme, loše , ali i dobre stvari, pokušamo, kako smo već ranije pisali, da, makar, promijenimo način razmišljanja o nekim stvarima oko nas i da počnemo otvorenije da govorimo o svemu što se odnosi na život zajednice i društva u kome bitišemo.  

Pojavili smo se u novom izdanju sa malo drugačijim pristupom u našim autorskim tekstovima.

Tekstove koje prenosimo iz drugih medija,  smatrajući da treba da ih pročita više ljudi,  ne korigujemo, a uredno su potpisani što možete da vidite u vrhu teksta koji otvorite.

Ukoliko smatrate da smo u nekim našim stavovima negdje pogriješili i napisali nešto što vi mislite da nije tako imate naše e- mail adrese i pošaljite nam demanti sa argumetnima koji ćemo, budite uvjereni, objaviti u cjelosti, bez korekcija.

A, kritike bez argumenata nećemo uvažavati.