Iva Mandić druga na Republičkom takmičenju iz srpskog jezika

 
 

FB_IMG_1684776013900.jpg (392 KB)

Iva Mandić, učenik sedmog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Trebinja osvojila je drugo mjesto na Republičkom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, koje je ovog vikenda održano u Banjaluci.

Iva je postigla 97 od mogućih 98 bodova, a pobjednik takmičenja, učenik Nikola Simić iz Modriče imao je samo bod više. Treće mjesto pripalo je Milenku Bojiću iz Ugljevika.

„Srećna sam zbog osvojenog drugog mjesta jer je Srpski jezik moj omiljeni predmet. Lijepo je kad se trud, na kraju, isplati“, kaže Iva za Radio Trebinje.

Ivin mentor, prof. Draginja Palavestra ističe da je uspjeh rezultat velikog truda i da je pred našom talentovanom učenicom vrijeme za nova dokazivanja.

Branka Ivanišević iz Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ iz Bileće je bila sedma, Senki Radić iz OŠ „Sveti Sava“ iz Ljubinja pripalo je osmo mjesto, a Dragana Ćorić iz OŠ „Sveti Sava“ iz Gacka zauzela je 18. mjesto.

FB_IMG_1684776004846.jpg (245 KB)

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×