IVONA ŠAKOTIĆ IZ BILEĆE MIS REPUBLIKE SRPSKE ZA 2021. GODINU

 

Nevesinje je sinoć bilo u znaku glamura, mladosti i ljepote. Na Trgu slobode održan je jubilarni 25. Izbor za mis Republike Srpske, a lentu namijenjenu najljepšoj djevojci Srpske za 2021. godinu ponijela je Ivona Šakotić iz Bileće.

‒ Oduševljena sam, prelijep je osjećaj i prijatno iskustvo ‒ izjavila je nova Mis RS. Ona se posebno zahvalila Direkciji za Mis BiH koja je, kako je naglasila, pokazala veliko poštovanje i odgovornost prema učesnicama.

 mis IVona

Titula ABC models RS pripala je Katarini Rašljić iz Laktaša, a Mis Televoting Sari Dangubić iz Ljubinja.

Od 19 kandidatkinja 12 djevojaka se plasiralo u veliko finale. To su Slavica Šarović, Ana Marija Španja, Tamara Banjac, Sara Dangubić, Anđela Glišić, Andrea Mičić, Inja Ponjević, Sara Lazić, Nevena Vujović, Katarina Rašljić i Mihaela Majstorović.

 

MISS i ero

Izbor je održan u organizaciji Direkcije za Izbor mis BiH, pod pokroviteljstvom Opštine Nevesinje i uz podršku brojnih sponzora.

miss 49

Načelnik opštine Milenko Avdalović pozdravio je učesnice revije ljepote i naglasio da je ovaj događaj uljepšao 146. Nevesinjsku olimpijadu.

mis 48

U muzičkom dijelu programa nastupile su etno grupe „Sveti Dimitrije“ i „Simonida“ i učenice Muzičke škole „Sveti Roman Melod“. Na video bimu prikazivani su promotivni materijali o turističkim potencijalima i prirodnim ljepotama Nevesinja. Program je vodila bivša Mis BiH Tanja Vuković.

miss 51

miss 52

miss 47

mis 9

miss 992

miss 54

 
 
 
 
 
 

Galerija slika