Na području Policijske uprave Trebinje, dana 16.05.2018. godine, evidentirana su dva krivična djela. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda i narušavanja javnog reda i mira.


Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je u proteklih mjesec dana iz jedne porodične kuće u selu Bihovi, otuđeno nekoliko kućanskih aparata.
Nezvanično, ukradeni su LCD televizor, mikrotalasna peć i dvije senzor LED lampe. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Ljubinje prijavljeno je da je lice inicijala D.K. polomilo staklo na učionici Srednje škole „Svetozar Ćorović“ čime je počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“. U toku je rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.
Policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala A.V. počinilo krivično djelo „Teška krađa“.
Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala V.P. počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.