Izgorio automobil policijskog službenika

261992768_4492442700802815_1238128344094764034_n.jpg (90 KB)

Policijskoj stanici Trebinje u jutarnjim časovima prijavljeno je da je izbio požar na putničkom automobilu marke „Audi Q5“, koji je u vlasništvu policijskog službenika, a koji se proširio na putnički automobil marke „Golf“, koji su bili parkirani u ul. Obala Luke Vukalovića, saopšteno je danas iz Policijske uprave Trebinje.

Požar su ugasili pripadnici Vatrogasne jedinice Trebinje, a uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici PU Trebinje.

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je događaj kvalifikovao kao krivično djelo „Oštećenje tuđe stvari“ protiv jednog ili više nepoznatih počinilaca.

Pripadnici PU Trebinje u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju sve zakonom propisane mjere i radnje s ciljem otkrivanja i identifikovanja izvršilaca ovog krivičnog djela.

Napišite svoj komentar!

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove portala Trebinje Danas već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja! Trebinje Danas zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Najnovije u ovoj kategoriji

×