ljetuj u trebinju.jpg

U prostorijama Turističke organizacije grada Trebinja danas su izvučeni dobitnici turističkih poklon vaučera u okviru promotivne kampanje „Ljetuj u Trebinju“.U kampanji, koju je organizovala je Turistička organizacija u saradnji sa hotelijerima ovog grada, te podršku Gradske uprave, 60 dobitnika nagrađeno je vaučerom u vrijednosti od 150 KM za boravak u Trebinju ovoga ljeta.

U Turističkoj organizaciji kažu da je sajt www.ljetujutrebinju.com, u okviru koga je bila „onlajn“ prijava za turistički vaučer, posjetilo 28.244 korisnika iz 43 zemlje svijeta, a zabilježeno je 10.109 prijava, što je, kako dodaju, brojka koja je znatno nadmašila planove, očekivanja i projekcije koje su postavljene na samom početku kampanje.

„Obzirom da je čitav tok kampanje pratio visok nivo interesovanja i dobar odziv potencijalnih turista, a uslijed spremnosti nosilaca turističke ponude Trebinja da dodatno potpomognu akciju - odlučeno je da se umjesto prvobitno planiranih 30 emituje još toliko turističkih poklon vaučera, tako da će biti dodijeljeno ukupno 60 vaučera u iznosu od 150 KM, koji se trebaju iskoristiti u periodu od 5. do 25. jula“, napominju u Turističkoj organizaciji grada Trebinja.

Organizatori dodaju da su kampanju podržale i pojedine javne ličnosti - poput Mijata Gaćinovića, Seke Aleksić, Nemanje Gudelja, Jovana Jovanovića i Gojka Cimirota, a riječi hvale upućene su svima onima koji su na bilo koji način učestvovali i dali svoj doprinos afirmaciji i promociji kampanje. Posebna zahvalnost ide na adrese hotelijera koji su svojim učešćem omogućili da akcija bude izuzetno uspješna.

Dobitnici će poklon vaučere moći da preuzemu prilikom dolaska u Trebinje u prostorijama Turističkog info centra, u ulici Jovana Dučića bb, uz obavezno posjedovanje ličnog dokumenta.

 

dobitnici-nagrada-turizam.jpg