gradska-uprava-vijest-1500x1080-min-1110x833.jpg (360 KB)

Iz Odjeljenja za finansije gradske uprave Trebinje upućen je Javni poziv odbornicima u Skupštini Grada Trebinja, predstavnicima Mjesnih zajednica, predstavnicima udruženja građana, organizacija i svim zainteresovanim građanima Trebinja za učešće na javnoj raspravi po Nacrtu Rebalansa Budžeta Grada Trebinja za 2023. godinu i Nacrtu Budžeta Grada Trebinja za 2024. godinu.

Javna rasprava će se održati u četvrtak, 23. novembra u Velikoj sali Gradske uprave sa početkom u 15 časova.

Dokumenti Nacrta Rebalansa Budžeta Grada Trebinja za 2023. godinu i Nacrta Budžeta Grada Trebinja za 2024. godinu mogu se preuzeti sa službene internet stranice www.trebinje.rs.ba.

U skladu sa zakonskom procedurom, nakon održanih javnih rasprava, izvršni organ će utvrditi Prijedlog Rebalansa budžeta grada Trebinja za 2023. godinu kao i Prijedlog budžeta grada Trebinja za 2024. godinu koji će biti dostavljeni Skupštini Grada na usvajanje.

Iz Odjeljenja za finansije napominju da svi zainteresovani mogu dostaviti sugestije i komentare na pomenute dokumente i elektronski putem aplikacije e citizen (link je na aplikaciju na zvaničnoj stranici Grada) do 23. novembra ove godine.